Alla inlägg den 10 februari 2010

Av KekkeP - 10 februari 2010 22:16


Ja, det är mycket jobb nu.


Dels så har vi ju mängder av människor och grupper som besöker oss hela tiden, vilket är jätteroligt men vardagsarbetet blir lite intensivt ibland.

Men det känns som om jag blivit bättre på att ta vara på mina lediga dagar.


Dels så är det mycket som ligger framför nu...


* Jag & Hannes (musikkonsulent på stiftet) smider en hel del planer, dels så ska vi fortsätta med vår Musikledarutbildning i höst och dels har vi en massa annat, sånghelger & inspelningar, på idéstadiet.


* I april har jag blivit bokad för någon slags temadagar i Uppsala för folk som snart är färdiga med sina utbildningar och går ut i tjänst i Svenska kyrkan, där jag ska hålla diverse seminarier/workshops


* Vi har skaffat en ny sångbok till Stiftsgårdens kapell, som heter "Ung Psalm", som jag måste sätta mig in i på allvar


* Jag & min kollega Nicklas har fått i uppdrag att bygga Stiftsgårdens nya hemsida, så det blir en del pillande med det också


* Sommarfestivalen "Musik vid Siljan" var nedläggningshotat, men har bestämt sig att köra vidare trots rejält krympt ekonomisk kostym... där kommer Stiftsgården (d.v.s. jag) få spela en stor roll i festivalens fortlevnad


... och massa mer...


Så det är kul, massa projekt och massa skoj! Jag älskar mitt jobb!


  

Av KekkeP - 10 februari 2010 22:00


Den här tiden förra året hade jag just kommit hem från Mocambique, var nyförlovad och inställd på en enorm förändring av mitt liv.


Nu blev det ju inte så, och jag ångrar verkligen inte att jag fattade de beslut jag gjorde och är helt övertygad om att jag gjorde rätt val.


Igår fyllde Johan Linnman 41 och det blev en stark påminnelse, då vi ju firade hans 40-årsdag i samband med min hemkomst.


Många tankar kommer upp i huvudet...


Men jag är glad att Márcia & jag på nytt har byggt upp en fin kontakt och hon verkar äntligen ha kommit på fötter igen med sitt nya liv i Italien.


Nu i dagarna hjälper jag henne t.o.m med ansökningarna till Uppsala universitet där hon väldigt gärna vill plugga till hösten.


Det var ett jädra äventyr jag lyckades dra igång där, och jag är oerhört glad att det efter omständigheterna faktiskt ser ut att ordna sig och bli bra.


  

Av KekkeP - 10 februari 2010 21:51


Usch, jag som var så duktig på att uppdatera ett tag...


Nu har jag haft fruktansvärt dålig bloggdisciplin på senaste tiden.


SÅ SVÅRT är det ju faktiskt inte att hitta ett par minuter emellanåt att sätta sig och krafsa ner några meningar om livets händelser...


Nu gör jag ett uppryckningsförsök, så får vi se hur det går...


  

Ovido - Quiz & Flashcards